QUI SOM

Punt Eco és una empresa de responsabilitat social i ambiental que vetlla per la salut de les persones i la societat a través de la innovació, l'agricultura i el treball en xarxa.

Punt Eco inicia la seva activitat a l'horta de Lleida tot oferint diverses activitats que utilitzen l'agricultura fora del seu marc productiu tradicional. S'utilitza l'agricultura com un activitat d'oci, de relació social, de desenvolupament personal i d'alt valor terapèutic.

Punt Eco també utilitza l'agricultura com una eina de la gestió territorial i paisatgística a la vegada que pretén impulsar l'agricultura ecològica com un element de valor i qualitat per a l'agricultura moderna.

Punt Eco s'emmarca dins del sector de les empreses socials pel seu elevat impacte ambiental positiu, així com el seu enfoc social en les seves activitats i serveis.

Reforma bioclimàtica de les oficines de Punt Eco​

L’equip de Punt EcoCopyright 2020     USE IT Software SL     Tots els drets reservats

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /usr/home/punteco.cat/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /usr/home/punteco.cat/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(648): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/usr/home/punte...', 'saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /usr/home/punteco.cat/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47