Botiga on-line

BOTIGA ON LINE

D’ÚS RESTRINGIT PER ALS USUARIS DELS HORTS DE CAP PONT

Posem en funcionament la nostra botiga on line, la teva botiga. Hem fet un nou pas endavant per tal que puguis aconseguir tot el que fins ara compraves físicament a la botiga de les instal·lacions, al moment i quan vulguis.

Si ja ets usuari de Punt Eco, és a dir, tens un hort llogat a l’espai de Cappont, ja pots realitzar la teva comanda a través d’aquesta pàgina i així t’anirem preparant el que necessitis.

Aquesta nova forma de compra a Punt Eco significa un gran avantatge i és que sempre que vulguis, a qualsevol dia i moment, pots visitar-nos al lloc web per fer-nos la teva petició sense haver d’esperar a venir els dies en horari d’atenció al públic; en el moment que facis la comanda hi treballarem el més ràpid possible.

El sistema que utilitzarem serà el d’entrega directament a les instal·lacions de Punt Eco. Això funciona de la següent manera: rebrem la teva comanda que prèviament ens hauràs realitzat a través de la plataforma on line i a partir de llavors et preparem els productes sol·licitats per tal que el següent dia d’entrega t’ho puguis agafar.

On puc recollir la meva comanda?

Una vegada hem agrupat els teus articles en una sola bossa o caixa, aquest paquet estarà etiquetat amb el teu nom i la data en la que vas realitzar la comanda dins d’un bagul en la zona dels horts de Punt Eco a Cappont, els dimarts o dijous, i els dissabtes.

Per tal d’accedir al bagul, aquest tindrà una contrasenya d’obertura la qual la facilitarem en el correu automàtic que t’arribarà en el moment de completar la teva comanda.

Copyright 2019     USE IT Software SL     Tots els drets reservats